Gyerek perec

Szünidei foglalkozások

 

Legyen gyermeke is részese a Gyerek perec programoknak! Kapcsolódjon ki a játékos és kreatív foglalkozásaink egyikén. 

 


 

Néhány programunk:


 


 Meseillusztráció


Ezen a foglalkozáson meséket alkotunk vagy átírjuk őket úgy, ahogy a gyerekek képzeletében megjelenik. A gyermeki képzelet itt szárnyakat kaphat és kibontakozhat.


Csoportos alkotások

 

 A csoportos alkotások a közös és kölcsönös feladatokra épülnek. Legyen szó bármilyen alkotói tevékenységről is. Az egymás iránti tiszteletet és odafigyelést erősítem a gyerekekben. 


Pozitív gondolatok

 Nem lehet elég korán megtanítani a gyerekeknek, hogy a pozitív érzelmek és gondolatok, milyen jó hatással vannak önmagunk és mások lelki világára is. Ezeket a gondolatokat rajzok formájában jelenítjük meg. Ezen a foglalkozáson biztos csodákat alkotunk.

 Kommunikációs és társasjáték

A gyerekek meséket, mondókákat szőhetnek. A Gyerek perec társasjátékok is előkerülnek. Ilyen például a Hosszúlábú Emil társasjáték, ami nem csak a gondolkodást, a beszédet, a kézügyességet fejleszti, de a gyerekek belebújhatnak egy-egy karakter bőrébe is. Mókás, kedves játék.

 Rajzolás, festés


Itt az alkotásé a főszerep. Ceruzát, ecsetet ragadunk a kezünkbe és valami nagyon klasszat pingálunk!


Adni jó!

A Gyerek perec-Adni jó! kampánya keretében a gyerekek színezőket készítenek, amit a nyár végén összegyűjtök és több példányba kinyomtatok. Ezeket a színezőket eljuttatom olyan gyerekek számára, akik nehezebb körülmények között élnek. Így a kis művészek munkájukkal hozzájárulhatnak gyermektársaik öröméhez.A foglalkozások során a gyerekek olyan feladatokkal találkozhatnak, amelyek nem csak a kreativitásukat fejlesztik, de az önismeretet is. A kreativitás tökéletes eszköz ahhoz, hogy a gyerekek kinyíljanak, hogy megtanuljanak hinni önmagukban, hogy felfedezzék saját képességeiket és készségeiket. Én minden alkalommal arra törekszem, hogy ez meg is valósuljon:).


 

Hány éves kortól ajánlott a foglalkozás?


A foglalkozások 8 éves kortól ajánlottak.


 

Hogyan lehet jelentkezni a foglalkozásokra?


A foglalkozásokra kötelező időpontot foglalni. Amennyiben már lefoglalt egy időpontot, de egyéb elfoglaltság miatt mégsem tud részt venni a gyermek, az időpont törölhető. Ebben az esetben kérem, hogy legkésőbb a megjelölt időpont előtt 24 órával törölje a foglalást. 

 

 

Erre a linkre kattintva lehet időpontot foglalni:gyerekperec.booked4.us


 

 


A szünidei foglalkozásokon délelőtti és délutáni időpontokban lehet részt venni. Ezeknek a foglalkozásoknak az időtartama 2 óra. A délelőtti 9 órától, a délutáni foglalkozás 13 órától kezdődik. Az ára 2000 forint/fő. Kötelező időpontot foglalni a fenti linken keresztül.

 

Minden eszközt biztosítunk. Semmi mást nem kell hozni magukkal a gyerekeknek, csak a lelkesedésüket:)!


 További elérhetőségek:

Pivnyik Edina

Tel.: 06-30-531-3956

Email: gyerekperec@gmail.com

  


 A foglalkozások helyszíne:

Gyerek perec

Nyíregyháza, Selyem u. 21.

 

 


 

 

  Ilyen az, amikor az ügyes kis Gyerek kezek alkotnak:

Festegettünk:)!

 Pozitívan gondolkodunk, amit meg is jelenítünk rajzainkon!:)


Egy órára mi is Picassová váltunk.  Furi arcok , érdekes feladatok. Akrillal, ceruzával és pasztellel dolgoztunk.
 

 " A legegyszerűbb gyermeki rajz, alkotás is lehet gyönyörű, ha abban a gyermek képes megtalálni önmagát, az örömét, a büszkeségét."

 

 

Egyéni foglalkozások gyerekeknek

 

Mit kell tudni az egyéni foglalkozásokról?

 

Az egyéni foglalkozások játékos és kreatív feladatai az önismeretet segítik elő. A  legfontosabb számomra, hogy a gyermek megtanulja szeretni önmagát, rálásson saját értékeire és azokat tudatosan tudja alkalmazni mindennapjai során. Célom, hogy a gyermek kiegyensúlyozottá váljon, az esetleges nehézségeit megértse és a helyén tudja kezelni azokat. A feladatokat a gyermek saját igényeinek megfelelően állítom össze, A feladatok elsősorban az érzelmi intelligenciát fejlesztik.


Miért fontos fejleszteni az érzelmi intelligenciát? Azért, mert:

 

a gyermek megtanulja kezelni saját érzelmeit

könyebben alakít ki új kapcsolatokat

jobban kezeli a nehéz szociális helyzeteket (pl. kiközösítés stb.)

könyebben barátkozik

könyebben együtt tud dolgozni másokkal

jobban megért másokat

 

 


"Az érzelmi intelligencia az a képesség, amely segít élhetőbbé tenni az életünket és helytállni a legnehezebb helyzetekben." Időpontot az egyéni foglalkozásokra telefonon lehet egyeztetni. 

Tel.: +36-30-531-3956

Egyéni foglalkozások ára: az első alkalom ingyenes. A második alkalomtól kezdve 3500 forint/óra.