Ha Te is szeretsz rajzolni és színezni, töltsd le ingyenes színezőinket. Örömteli munkát kívánunk Neked hozzá!

  Biztosan nálatok is előkerül minden évben a Jézuskának szóló karácsonyi lista:). Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani ezzel a levélpapírral. Töltsd le,majd nyomtasd ki !

A gyerekeknek jó munkát kívánok hozzá! 


Kellemes Karácsonyt!
Készítsd el a denevért kartonból, majd akaszd fel a szobádba. Ha nagyon belelendültél a denevér készítésébe, csinálhatsz többet is. Így a szobád olyan lesz, mint egy denevér barlang:). Nézd végig a képeket és megtudhatod, hogyan készítettünk denevért!

Nem lesz nehéz feladatod. Első lépésként hajts félbe egy A/4-es lapot és szabad kézzel rajzold rá a képen látható denevér egyik felét. Majd fehér ceruza segítségével rajzold rá egy fekete kartonlapra, vágd körbe és készíts rá egy kis lyukat, hogy fel tudd akasztani egy cérnára vagy bármilyen madzagra. Igaz nem is olyan nehéz? Viszont annál klasszabb!

  • 1/4
  • Előző
  • KövetkezőHalloween

 

A gyermekemnek az iskolába Halloween témában kellett valamilyen képet készítenie. Mi ezt a képet alkottuk, amit itt láthattok! Arra gondoltam, hogy felteszem az oldalra a sablonokat, ha esetleg Ti is kedvet kaptok egy kis halloweeni alkotáshoz.Töltsétek le a sablonokat (ingyenes) és fessetek, ragasszatok képzeletetek szerint.

Mi egy nagyobb narancssárga színű kartonra dolgoztunk. A kastély színe fehér volt, így be kellett festeni.  A többi "alkatrészt" kivágtuk és felragasztottuk. Egyszerű, gyors és nagyon boszorkányos :)!

Kellemes időtöltést hozzá!


Csiga - biga


Töltsd le ingyenes kifestőnket! Mi is kiszíneztük a csiga-bigánkat:). Vedd elő Te is a színes ceruzákat és színezz kedved szerint.

Kellemes időtöltést kívánunk hozzá!


Rajziskola


Rajzolj Te is vitorláshajót lépésről-lépésre!
Töltsd le a dínó rajzát, majd kösd össze a számokat 1-36 -ig. Ha szeretnéd, ki is színezheted!


Rajziskola

Rajzolj velünk te is színes lufikat!Töltsd le az elefánt rajzát, majd kösd össze a számokat 1-40 -ig. Ha szeretnéd, ki is színezheted!


Rajzolj velünk egérkét lépésről-lépésre!Rajziskola


Most megmutatjuk Neked lépésről-lépésre, hogyan is lehet egyszerű és kedves hóembert rajzolni.Töltsd le az autó rajzát, majd kösd össze a számokat 1-30-ig. Ha van hozzá kedved, ki is színezheted!


Rajzolj velem nyuszit, pár lépésben!


Először rajzolj egy ovális formát, majd következő lépésként még egy kisebbet a fejének:

Rajzolj neki ovális formákból füleket, lábakat és farkincát is. Utána jöhet a szeme, a szája, a bajuszkája, és egy kis ívet rajzolj a hátsó lábához:

Utolsó lépésként színezd ki a nyuszid. Látod, nem is volt olyan nehéz!

    • pillangók

 Töltsd le és rajzold meg, hogy számodra milyen egy gyönyörű hercegnő vagy egy igazi szuperhős!