Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Gyerek perec foglalkozások

Csoportos foglalkozások kisiskolásoknak 01.

2 500,00 Ft
Leírás

Itt tud időpontot foglalni a Csoportos foglalkozásra kisiskolásoknak. A foglalás menete ugyanaz, mintha terméket vásárolna. Be kell tenni a kosárba a foglalkozást. Fizetni csak a foglalkozás napján, készpénzben lehet. A foglalás eredményességéről visszaigazoló email-t küldünk. A Szállítási információkhoz olyan nevet és címet adjon meg, amit a számlára írhatunk. Ez esetben nem szükséges kitölteni a Számlázási információt.

 Jelenleg szünetel ez a foglalkozás! Egyéb foglalkozásainkról az alábbi linken olvashatwww.gyerekperec.com/informaciok/gyerek-perec-foglalkozasok

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!