Egyéni iskola -előkészítő foglalkozás,

képességfejlesztés NyíregyházánAz óvoda és iskola közötti átmenet sok esetben a gyermeknek nehézséget jelenthet. Ha a megfelelő ismeretek és készségek hiányoznak, az akár a sikertelenség kiváltó oka is lehet. Ezen a foglalkozáson minden olyan részképesség előtérbe kerül, amely az iskolai feladatok megoldásában segítségül szolgál. A foglalkozás a fokozatosság elvét követve épül fel (alapozó, gyakorló, felkészítő).

A program kiemelt területei közé tartozik az ismeretek rendszerezése, a memória és gondolkodás, az íráskészség, a matematikai képességek, a szövegértés és az érzelmi intelligencia fejlesztése.

 

Az egyéni iskola - előkészítés előnye, hogy az óvodás korú gyerekek számára megvalósítja az átmenetet a játékok világából a tanulás világába. A csoportos foglalkozásokon nehezen lehet megvalósítani a koncentrált tanulást, az egyéni foglalkozások viszont lehetőséget teremtenek arra, hogy fel tudjuk térképezni a gyermek tudását. A hiányzó ismereteket pótolhatjuk és újabbakkal bővíthetjük azokat. A gyermek gondolkodási ütemében tudunk haladni és célirányos, hatékony segítséget tudunk nyújtani számára. A foglalkozás az első osztályban szükséges képességek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.Mit kell még tudni a foglalkozásról?


  • A foglalkozások időtartama 45-60 perc
  • A foglalkozás ára: 2500 forint/ fő
  • Időpontot telefonon lehet foglalni. Tel.: +36-30-531-3956
  • A foglalkozások helyszíne: Nyíregyháza