Te is szeretsz sablonok segítségével szuper dolgokat készíteni? Akkor vegyél elő minden szükséges eszközt és indulhat az alkotás!


 


Ismét elérkeztünk a Karácsony időszakához!

 

A gyerekek aranyos szarvasokat készítettek wc-papír gurigából. Egyszerű elkészíteni, kezdjetek Ti is hozzá!

Csupán annyit kell tenni, hogy a guriga valamelyik nyitott részét összeragasztjátok. Száradás után vízfestékkel vagy temperával befestitek. 

Jöhetnek a sablonon található részletek kiszínezése, majd felragasztása. A szarvasok mosolyát fekete filctollal rajzoltuk meg. 

A sablont a kép alatt találod.  Készítsd el a letölthető sablonok segítségével a cica képét!

Vágd ki a sablonokat és színezd ki ceruzával vagy használj vízfestéket, majd ragaszd fel egy lapra.

Akár szabadkézzel is megrajzolhatod. 

Jó munkát az alkotáshoz!


Virágoskert

 Készíts virágoskertet színes papírokból. Szükséged lesz még ollóra és ragasztóra. Rajzold meg a kedvenc virágaidat, legyél kreatív! Mutatom hogyan csináld. Jó munkát hozzá:)!
Cuki szörnyecskék

 

 Cuki szörnyecskéket készítettünk színes papírokból olló, ragasztó és filctoll segítségével. Nézd meg a videót és készítsd el Te is!Denevér 

 

Készítsd el a denevért kartonból, majd akaszd fel a szobádba. Ha nagyon belelendültél a denevér készítésébe, csinálhatsz többet is. Így a szobád olyan lesz, mint egy denevér barlang:). Nézd végig a képeket és megtudhatod, hogyan készítettünk denevért! 

Nem lesz nehéz feladatod. Első lépésként hajts félbe egy A/4-es lapot és szabad kézzel rajzold rá a képen látható denevér egyik felét és vágd ki. Majd fehér ceruza segítségével rajzold rá egy fekete kartonlapra, vágd körbe és készíts rá egy kis lyukat, hogy fel tudd akasztani egy cérnára vagy bármilyen madzagra. Igaz nem is olyan nehéz? Viszont annál klasszabb!

  • 1/4
  • Előző
  • KövetkezőHalloween

 

 A gyermekemnek az iskolába Halloween témában kellett valamilyen képet készítenie. Mi ezt a képet alkottuk, amit itt láthattok! Arra gondoltam, hogy felteszem az oldalra a sablonokat, ha esetleg Ti is kedvet kaptok egy kis halloweeni alkotáshoz.Töltsétek le a sablonokat (ingyenes) és fessetek, ragasszatok képzeletetek szerint. 

Mi egy nagyobb narancssárga színű kartonra dolgoztunk. A kastély színe fehér volt, így be kellett festeni.  A többi "alkatrészt" kivágtuk és felragasztottuk. Egyszerű, gyors és nagyon boszorkányos :)!

Kellemes időtöltést hozzá!