Ezen az oldalon egy rövid videóban segítek bemutatni, hogyan is készíthetünk egyszerű rajzokat. Itt nem csak a gyermek kézügyessége fejlődik, de figyelnie kell a sorban következő lépésekre, így a figyelemre és koncentrációra is szükség van.

Nézzétek meg a videókat, majd készítsek el bátran azokat! Egyszerű, de aranyos rajzok .


 

  A Föld napján mi is örömmel rajzoltunk. Nem csak a Földet ünnepeljük ezen a napon, hanem az élőlényeket is, hiszen tőlük lesz különleges ez a bolygó. Készítsd el te is azt a helyet, ahol élsz, azokkal az élőlényekkel, akiket szeretsz és tisztelsz. Készítsd olyan szeretettel, mintha ez most a te ajándékod lenne a Földnek azért a sok-sok szépért és jóért, amit tőle kapunk:)!  Most egy csillámpónit készítünk! Elő a színekkel és a csillámokkal és kezdődhet is a póni megrajzolása! Örömteli munkát hozzá!  Rajzold meg Mogyi nyuszit vagy Cuki nyuszit, akár mindkettőt. Azért készült két nyuszit, mert Cuki nyuszi a kisebb (ovis) gyerekek számára könnyebb lehet megrajzolni. Kellemes időtöltést:)!
 Készíts Te is kis csibét! A csibét festékkel készítettük, de ha nincs kéznél festék, akkor színezheted filctollal vagy zsírkrétával is. Egyszerűen megrajzolható, így a kisebb gyerekek is könnyen el tudják készíteni. Kellemes időtöltést hozzá:)!