Rajzolj örömmel!

Rajzpályázat gyerekeknek 5-7 éves korosztály számára

 

Szeretsz rajzolni és a képzelőerőd is jó? Akkor vedd elő a rajzoláshoz szükséges eszközeidet és alkoss! Mindegy, hogy milyen eszközzel dolgozol, csak a végeredmény a lényeg.

 

 Mi a feladat?

Gondolatban most búvárkodni fogunk. Képzeld el, hogy lemerültél a tenger mélyére és rajzold meg nekünk azt, amit ott láttál.

Milyen állatokkal találkoztál? Felfedeztél-e valamit a tenger fenekén? Esetleg valami különleges dologra is bukkantál?

 

Mivel az alkotás öröme abban rejlik, hogy a fantáziánk által bármit, bármilyen módon elkészíthetünk, ezért most rajtad a sor, hogy a képzeleted segítségével valami újat alkoss. Legyél kreatív és kezdj bele! Biztos vagyok benne, hogy ügyes leszel!
Legyél Te az a szerencsés gyermek, aki megnyeri a meglepi ajándékunkat! Sorsolás útján választjuk ki a nyertesünket.

 

 


Amit még tudni kell..


Elküldési határidő: 2021. április 4.

Elküldés módja: a rajzról készült fotót küld el a gyerekperec@gmail.com email címre. A gyermek nevét és életkorát is fel kell tüntetni az emailben.

Eredményhirdetés: 2021.április 8. A szerencsés nyertest emailben értesítjük.A rajz elküldésével a szülő hozzájárul, hogy az elkészült munkát a Gyerek perec weboldalán vagy facebook oldalán is feltüntessük.


 


Ha a későbbiekben is szeretnétek értesülni rajzos feladatainkról, akkor a jelentkezem gombra kattintva csatlakozzatok kis alkotói közösségünkhöz. Minden újdonságról emailben értesítünk. A jelentkezésnél elég csak a neved megadni, vagy ha egy másik email címre kéred az értesítéseket, akkor azt is írd meg. Ha bármi kérdésed lenne, itt azt is megteheted.

Örülünk, hogy csatlakozol hozzánk!

 

 Márciusi rajzpályázatunk szerencsés nyertese Anna lett. Gratulálunk!

 Decemberi rajzpályázatunk szerencsés nyertese Máté lett. Gratulálunk!

 Szeptemberi rajzpályázatunk szerencsés nyertese Said lett! Gratulálunk!

 Augusztusi rajzpályázatunk szerencsés nyertese Hanna lett. Gratulálunk!