Termékeinket a GLS futárszolgálata szállítja házhoz.

Kérheti GLS pontokra vagy GLS automatába is a szállítást. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Amennyiben automatába kéri a csomagját, a szállításnál kérem a GLS csomagpont gombot válassza ki. Ekkor a térképen megjelenik az összes GLS pont és csomagautomata is.

Minden esetben kérjük, hogy válasszon az utánvételes vagy az előre utalásos fizetés lehetőségei közül, mert rendszerünk annak megfelelően számolja ki a pontos díjakat.

 

A rendeléshez nem kötelező a regisztráció. Regisztráció nélkül is lehet vásárolni.

500 forint alatti megrendeléseket nem szállítunk házhoz, sem csomagpontokra! 
 Szállítás

       GLS házhoz szállítás: 2150 forint / csomag

 • A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz
 • Kiszállítás 1-5 munkanapon belül
 • A csomag érkezéséről a GLS emailben értesíti
 • A szállítás 8- 17 óra között történik

    . GLS pontokra vagy automatába történő szállítás: 1550 forint/ csomag

 • A megrendelt terméket az Ön által kiválasztott GLS pontra szállíttatjuk
 • Kiszállítás 1-5 munkanapon belül
 • A csomag érkezéséről a GLS emailben értesíti

Fizetés:

     Utánvéttel: 200 forint 

 • Utánvételes fizetés esetén a futárnak kell a csomag ellenértékét kifizetni. 
 • A futárnál lehetőség van készpénzben és bankkártyával is fizetni

      Átutalással:

 • Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a rendelés leadását követően elküldünk egy díjbekérőt az email címére
 • Amint a számlánkra beérkezik a megrendelt termék összege, csomagját továbbítjuk a futárnak
 • A díjbekérő nem automatikusan készül el, de igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elküldeni a megadott email címre
 • Ha az utalás 3 munkanapon belül nem érkezik meg, a rendelés törlődik és új rendelést kell leadni!


Jelenleg bankkártyával nem lehet fizetni, csak utalással!


 Bankkártyával történő fizetés:  


A SimplePay online fizetési megoldások:


Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már a megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes vásárlás közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

A fizetési tranzakció lépései:


1. A megvásárolni kívánt termék virtuális kosárba helyezését követően tudja kiválasztani a bankkártyás fizetést.

2. Amikor ez megtörtént, emailben küldünk Önnek egy díjbekérőt, amelyben egy számla is található.

3. A számlára kattintva, Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

4. A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizze az adatok helyességét.

5. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

6. A fizetés eredményéről Ön email útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

7. A szolgáltató ezt követően, amennyiben letölthető terméket vásárolt 24 órán belül emailben elküldi a kiválasztott terméket. Amennyiben a házhoz szállítást választotta 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a termék.

Elfogadott kártyatípusok:

Figyelem! A Maestro és Visa Electron bankkártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.


Biztonság:


Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.


Biztonsági jó tanácsok:


 • Kérjük, készpénzfelvételnél , illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
 • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról. Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépéről vásároljon, kerülje a nyilvános kávézókat, otspotokat.
 • Kérjük, emailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek emailben próbálnak adatot kicsalni.
 • Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől, - akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt - legyen elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
 • További gyanúra adhat okot az is, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.
 • A kártyatársaságok sem emailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat. Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan emailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy  bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.