Kedves Vásárlók!


Minden rendelés leadásakor kapnak egy automatikus emailt a rendszertől. Ezt követően 24 órán belül belül én is küldök egy "saját kezűleg" írt emailt, hogy a rendelés beérkezett hozzám és küldöm a csomagot. Amennyiben a "saját kezűleg " írt levelemet nem kapja meg ez időn belül, akkor valószínűleg valamilyen rendszerhiba történt. Kérem, hogy ebben az esetben a gyerekperec@gmail.com címre jelezzenek felém vagy a +36-30-531-3956 -os telefonszámon.Termékeinket a GLS futárszolgálata és a Magyar Posta futárszolgálat is szállítja házhoz.

Kérheti az MPL -Posta pontokra, MOL és COOP pontokra való szállítást is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. Minden esetben kérjük, hogy válasszon az utánvételes, előre utalásos vagy bankkártyás fizetés lehetőségei közül, mert rendszerünk annak megfelelően számolja ki a pontos díjakat. A csomag kiszállításáról e-mailben értesítjük a Vásárlót. Szállítási idő 1-5 munkanap. A szállítás általában 8-18 óra között történik, ezért olyan címet adjon meg, ahol napközben is át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, akkor másnap ismét megkísérli a kiszállítást.


1. GLS házhoz szállítás:

Fizetési módok:

Utánvétellel történő fizetés: 1560 forint/ csomag

A teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell fizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. 

Előre utalás esetén: 1310 forint/csomag

Amennyiben előre utalással szeretne fizetni, emailben elküldjük Önnek a díjbekérő számlát, amelyen minden fizetési információt megtalál. Amennyiben az összeg megérkezett a számlánkra, a csomag kiszállítása rögtön megtörténik a futárszolgálattal. A csomag minden esetben tartalmazza az eredeti számlát. 

Bankkártyás fizetés esetén: 1310 forint / csomag

Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, a megrendelés leadása után, elküldünk Önnek egy díjbekérőt, amelyen keresztül tovább léphet az OTP Simpleplay oldalára és kifizetheti a kívánt összeget. 2. Magyar Posta házhoz szállítás:

Fizetési módok:

Utánvétellel történő fizetés: 1840 forint/csomag

A teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell fizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. 

Előre utalás esetén: 1590 forint/csomag

Amennyiben előre utalással szeretne fizetni, emailben elküldjük Önnek a díjbekérő számlát, amelyen minden fizetési információt megtalál. Amennyiben az összeg megérkezett a számlánkra, a csomag kiszállítása rögtön megtörténik a futárszolgálattal. A csomag minden esetben tartalmazza az eredeti számlát. 

Bankkártyás fizetés esetén:  1590 forint / csomag

Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, a megrendelés leadása után, elküldünk Önnek egy díjbekérőt, amelyen keresztül tovább léphet az OTP Simpleplay oldalára és kifizetheti a kívánt összeget.

A díjbekérőt nem tudom minden esetben azonnal a megrendelés után kiküldeni, de minél rövidebb időn belül próbálom teljesíteni. Köszönöm a megértést! 

3. Posta, Mol vagy Coop pontokra történő kiszállítás:

Utánvétellel történő szállítás esetén:  a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a kiválasztott pontokon kell fizetni. 

Posta,Mol vagy Coop ponton utánvétellel történő csomagszállítás esetén: 1480 forint/csomag

Előreutalás esetén:  1230 forint/ csomag.

Amennyiben előreutalással szeretne fizetni, emailben elküldjük Önnek a díjbekérő számlát, amelyen minden fizetési információt megtalál. Amennyiben az összeg megérkezett a számlánkra, a csomag kiszállítása rögtön megtörténik a futárszolgálattal. A csomag minden esetben tartalmazza az eredeti számlát.

Bankkártyás fizetés esetén:  1230 forint/ csomag.

Amennyiben a bankkártyás fizetést választja, a megrendelés leadása után, elküldünk Önnek egy díjbekérőt, amelyen keresztül tovább léphet az OTP Simpleplay oldalára és kifizetheti a kívánt összeget. 


 


A letölthető termékek megvásárlása esetén természetesen nincs szállítási költség. Amennyiben letölthető és egyéb más házhoz szállítható terméket is vásárol, abban az esetben csak a szállítható termék után kell fizetnie szállítási költséget. Választhat az utánvétes és az átutalásos fizetés között is. A letölthető termékek azonban csak átutalással fizethetők.
 Bankkártyával történő fizetés:


A SimplePay online fizetési megoldások:


Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már a megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes vásárlás közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva az online fizetési folyamat biztonságát.

A fizetési tranzakció lépései:


1. A megvásárolni kívánt termék virtuális kosárba helyezését követően tudja kiválasztani a bankkártyás fizetést.

2. Amikor ez megtörtént, emailben küldünk Önnek egy díjbekérőt, amelyben egy számla is található.

3. A számlára kattintva, Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

4. A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizze az adatok helyességét.

5. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

6. A fizetés eredményéről Ön email útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

7. A szolgáltató ezt követően, amennyiben letölthető terméket vásárolt 24 órán belül emailben elküldi a kiválasztott terméket. Amennyiben a házhoz szállítást választotta 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a termék.

Elfogadott kártyatípusok:

Figyelem! A Maestro és Visa Electron bankkártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.


Biztonság:


Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.


Biztonsági jó tanácsok:


  • Kérjük, készpénzfelvételnél , illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
  • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a weboldalról. Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépéről vásároljon, kerülje a nyilvános kávézókat, otspotokat.
  • Kérjük, emailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek emailben próbálnak adatot kicsalni.
  • Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől, - akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt - legyen elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
  • További gyanúra adhat okot az is, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.
  • A kártyatársaságok sem emailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat. Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan emailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy  bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.