Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Angol feladatgyűjtemények

Német rendhagyó igék- korong

650,00 Ft
Leírás

Az idegen nyelv tanulása is jó móka lehet főleg, ha egyszerűen lehet tanulni, ellenőrizni vagy visszakérdezni az anyagot. A rendhagyó igék abécé sorrendben sorakoznak egymás alatt a korongon, a szó jelentése pedig ott csücsül a kis ablakban, hogy a nagymama is ki tudja kérdeni a leckét, még akkor is, ha esetleg nem tud németül. De játszhatunk barátainkkal is, közben észrevétlenül bővítve szókincsünket, s ha már gyakorlott németesek vagyunk, és netán levelet kell írnunk, legyen a korong mindig kéznél, mert sokszor helyettesítheti a szótárt is.

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!