Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Írás, olvasás kiadványok

Fogalmazás gyakorló 6.osztály - Szövegalkotási feladatokhoz

1 490,00 Ft
1 192,00 Ft
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

Jó fogalmazási készségre nemcsak az iskolai szövegalkotási feladatokban, hanem az élet számos területén is szükség van. A gyakorlókönyv segítségével a diákok lépésről lépésre szerezhetnek jártasságot a fogalmazási műfajokban, hogy azután sikerrel alkossanak jól felépített, nyelvileg igényes szöveget. A hatodikosoknak szóló kiadvány nagy segítséget jelent az iskolai fogalmazások elkészítéséhez.

A középiskolai felvételi feladatsornak is fontos része a szövegalkotási feladat, sikeres megírása elengedhetetlen az eredményes szerepléshez. A gyakorlókönyv hatékony segítséget nyújt pedagógusnak, diáknak és szülőnek egyaránt, mivel a könyvben található feladatok beépíthetők a tanórákba, de otthoni, önálló gyakorlásra is lehetőséget nyújtanak.


A gyakorlókönyv fejezetei olyan szövegtípusokat tartalmaznak, melyekkel a gyerekek iskolai tanulmányuk során és életük más területein is találkoznak: a leírással, a jellemzéssel, az elbeszéléssel, a levéllel és a digitális kommunikáció szövegtípusaival. Kiadványunk segítségével alaposan megismerhetik ezeknek a szövegtípusoknak a jellemzőit, a felépítését és a feladatok megoldása során lépésről -lépésre juthatnak el ahhoz, hogy nehézség nélkül  készítsenek iskolai fogalmazást. Változatos feladatok sokaságán keresztül nyerhetnek betekintést a szövegalkotás izgalmas világába. 


  • 6.osztály
  • feladatgyűjtemény
  • 80 oldal
  • méret: 192 mm x 258 mm

Utolsó darab!


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!