Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Irodalom, történelem,fizika,kémia,környezetismeret

Jól felkészültem- e?- Fizika 7.osztály

1 280,00 Ft
1 024,00 Ft
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

E feladatsorozatokban az általános iskola 7. osztályos fizika tananyagából találhatók kérdések, rajzkészítési és számításos feladatok, problémák, melyek az ismeretek gyakorlati alkalmazását igénylik.

A kérdések segítik a felidézést, a fogalmak tartalmának megismerését, a lényegkiemelést, támogatva ezzel mind a megértést, mind a megtanulást, lehetőséget adnak az önellenőrzéshez, a hiányosságok felméréséhez.

A számításos feladatok között az egyszerűtől a többszörösen összetettig sokféle változat előfordul, s mind ezek megoldása, mind pedig egy-egy jelenség lejátszódásának, egy-egy eszköz működési elvének elemzésére adott lehetőség igen hatékonyan szolgálhatja a gondolkodás fejlődését.

A kérdések és feladatok többsége olyan, hogy a fizikaórán használt témazáró feladatlapokon is szerepelhetnek. Így a témazáró feladatlapok eredményes megoldásához jó edzési lehetőséget biztosít ezek megoldása. Ehhez azonban az kell, hogy a megoldást mindenki önállóan végezze, s csak ezután hasonlítsa össze a saját megoldását a kiadvány második részében található válaszokkal. Javasoljuk, hogy a feladatok többségét - az üres helyeken - írásban válaszold meg!

A feleletválasztásos kérdéseknél a megfelelő válasz sorszáma bekarikázható. Szerencsés, ha ezzel egyidőben a válaszodat szóban is megindokolod.

Ezt követheti - önellenőrzésként - a megoldási rész megfelelő részének áttanulmányozása. A megoldásokban helyenként a várhatónál - az általános iskolai követelményeknél - részletesebb válaszokat adunk, ezzel közületek a legérdeklődőbbek ismereteit szeretnénk tovább bővíteni, mélyíteni.

 Tartalomból:

  • Az anyagok néhány tulajdonsága, kölcsönhatások
  • A testek haladó mozgása: sebesség, gyorsulás, szabadesés
  • A dinamika alapjai: a tömeg, az erő
  • A nyomás, a felhajtóerő, Arkhimédész törvénye
  • Az energia, az energiaváltozások
  • A hőjelenségek
  • Megoldások

  • 7.osztály
  • feladatgyűjtemény
  • 88 oldal
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!