Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Irodalom, történelem,fizika,kémia,környezetismeret

Jól felkészültem- e? Kémia 8.osztály

1 280,00 Ft
1 024,00 Ft
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

A feladatgyűjtemény a kémiai alapismeretek és a szervetlen kémiai tudásanyag begyakorlására alkalmas. Sokszínű feladataival, a kötet végében elérhető megoldásokkal megfelelő eszköz a sikeres egyéni felkészüléshez, önellenőrzéshez.

Kedves Diákok!
Az elmúlt tanévben a kémiai alapismereteket sajátítottátok el. Az anyagok és változásaik vizsgálatát a kémia oldaláról közelítettétek meg, igyekezve kapcsolatot teremteni a megismerés más területeivel (fizika, biológia, földrajz) is. Ebben a tanévben a szervetlen kémia alapjait ismeritek meg, s ennek során az anyagok tulajdonságait és változásait a szerkezetük alapján magyarázzátok. Így szükségetek lesz a 7. osztályban tanultakra is.

Ez a feladatgyűjtemény az iskolai alapokra épülő - egyéni munkával bővített és erősített - alkalmazni kész tudás megszerzéséhez kíván lehetőséget nyújtani.

A többségében a tankönyvek törzsanyagára épülő feladatok lehetővé teszik a hiányosságaitok feltárását, és a dolgozatokra való felkészülést is. Több száz feladatának megoldásával a továbbtanuláshoz szükséges alapokat begyakorolhatjátok, kémiai ismereteitek rögzítése tartós lehet.

Hasznos lesz a középiskolai felvételi vizsgákhoz kémiából. Ahhoz, hogy a siker reményében pályázz valamelyik középiskolába, s ott meg is álld a helyed, e feladatok többségét hibátlanul kell megoldanod!  • 8.osztály
  • feladatgyűjtemény
  • 120 oldal
  • méret: 202 mm x 285 mm

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!