Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Logopédiai kiadványok

Böngésző

1 499,00 Ft
1 274,15 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 A speciális, differenciált olvasástanításhoz kapcsolódó munkatankönyvet a szerző azoknak az írni- olvasni tanuló kisiskolásoknak ajánlja, akik az első osztályt már elvégezték, de még nehézségeik vagy kudarcaik vannak az olvasásbanv- írásban, és ennek következtében a tanulásban. Kívánja, hogy a Böngésző segítsen a tévesztett betűk helyes olvasásában és írásában. Szerettesse, ismertesse meg velük szép magyar szavainkat, hozza közelebb őket a nyelv világához. A gazdagon illusztrált kiadvány a nagy költők, írók legkedvesebb verseit, meséit tartalmazza, mind pedagógiai, mind otthoni felhasználásra. 

  • Oldalszám: 150 oldal
  • Puhakötés

Jelenleg 1 darab van raktáron! 


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!