Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Matematika feladatgyűjtemények 1-8. osztály

Számdetektív- Nyomozás a tízes körzetben

1 250,00 Ft
937,50 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

Szórakoztató matematika kicsiknek a 10-es számkörben.

Arti, a számdetektív számos rejtéllyel találkozik a Tízes körzetben, s nyomozása csak akkor lehet eredményes, ha a gyerekek maguk is a kalandok részeseivé válnak, s megoldják a rejtélyes esetek felderítéséhez szükséges feladatokat. Minden oldalon új kaland kezdődik, ezért a feladatok megoldási sorrendje a gyermekek igényei és képességei szerint változhat. A füzet szép, színes rajzai szemléletessé teszik a matematikai fogalmak megértését, így játékos, szórakoztató időtöltéssé teszik a tanulást.  • 6 éves kortól

  • feladatgyűjtemény

  • 40 oldal

  • 200 mm x 280 mm

 


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!