Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Matematika feladatgyűjtemények 1-8. osztály

Matematika lexikon

1 270,00 Ft
1 016,00 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 Matematika lexikon


A gyakran felmerülő matematikai problémákat, amelyek sokunknak bonyolultnak tűnnek, a szerző rendkívül egyszerűen világítja meg.

A szócikkek megfogalmazása pontos és mindannyiunk által érthető. Érdemes ezt a kézikönyvet gyakran segítségül hívnunk, ha matematikaórára készülünk, ha gyermekünknek gondjai támadnak a matematikával, vagy ha mi magunk akarunk valamilyen matematikai fogalmat tisztán megérteni.

A szerző, Varga Tamás világszerte kedvelt és elismert matematika-pedagógus, aki "hozzászoktatta szemünket, hogy tisztán és világosan lássuk az igazságot", a matematikát nem csupán tantárgyként ajánlotta mindannyiunknak, hanem az esztétikumot is meglátta e tudományban. Az ismeretanyag megértését, elsajátításának módszerét legalább olyan fontosnak tartotta, mint magát a tárgyi tudást. Kézikönyve tartalmának összeállításával, itt-ott humort sem nélkülöző stílusával olyan művet alkotott, amelynek használata sokakat hozzásegíthet a "nemszeretem tudomány", a "fújmatematika" megkedveléséhez.
 

A kiadvány 440 oldalt tartalmaz.


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!