Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Letölthető feladatlapok

Kreatív csomagok

Buszos kaland - Kreatív csomag

1 090,00 Ft
Leírás

 Te is szeretsz utazni? Akkor biztosan könnyen el tudod majd dönteni, kiket is vigyél a saját buszos kalandodra. Nem lesz más dolgod, mint megtervezni és megvalósítani elképzeléseidet. Mi csak az alapokat adjuk ahhoz, hogy egy kedves és szép képet készíthess.

  


A kreatív csomag tartalma:

  • kartonlap
  • sablonok
  • rajzpapír
  • színes papírok
  • leírás 
  • stencil szivacs

Hogyan használd a csomagot?

Ez a csomag a kép megalkotásához szükséges papírokat és sablonokat tartalmazza. A kép elkészítéséhez szükség lesz még akril festékre vagy temperára, ceruzára, ollóra és ragasztóra. A lényeg, hogy a gyermek saját elképzelése szerint valósíthassa meg a képet. A szülők is segíthetnek a gyerekeknek, így egy igazán kellemes időtöltés lesz mindenki számára az alkotás folyamata. Jó szórakozást hozzá!
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!