Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Kedvezményes csomagajánlataink

Gyerek perec ovisoknak - Gyerek perec foglalkoztatólapok

890,00 Ft
Leírás

Vásárolja meg a két terméket együtt most kedvezményesen! 


Gyerek perec ovisoknak

Az óvodás gyerekeknek készült kiadványunkban bemutathatod a családodat, a vonalvezetési rajzok segítségével fejlesztheted az íráskészségedet, de rajzolhatsz bohócot vagy cicát, és kedvedre színezhetsz. Az állatok és a manók a számolásban kérik majd ügyességedet, és ha jól figyelsz a történeteinkre, akkor a gondolkodtató feladatokat is könnyedén elvégzed. Ismerkedj meg a cuki szörnyecskéinkkel és segíts nekik a feladatok megoldásában. De Teofilnak is szüksége lesz rád és még sorolhatnám mi minden történik ebben a kedves és szép feladatgyűjteményben!


Gyerek perec foglalkoztatólapok

A Gyerek perec foglalkoztatólapokat most már nem csak letölthető, de nyomtatott kiadásban is megvásárolhatja. A foglalkoztatólapok segítségével a gyermekek kreativitásukat és kézügyességeiket is fejleszthetik. A kiadványban található szép színezőink a szeretet, a barátság és a vidámság jegyében születtek, olykor egy - egy kedves gondolatot átadva. Hiszen fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy színezőt kapjanak a gyerekek, hanem a képeken látható érzelmek is megjelenjenek a gyermekek képzeletében, így alkotva egy csodás képet.

Rövid tartalom a Gyerek perec foglalkoztatólapokból :

10 oldal színező. A színezők témái:

- "Ahol mosoly van, ott lakik az öröm is."

- Apa a szuperhős

- Barátság

- Igazán szeretni csak tiszta szívvel lehet

- Szeresd a gyermeket és öleld szívedre őt

- A mosoly ragadós

- "A szeretetben az a legszebb, hogy bárkivel megoszthatod."

- A fontos dolgok mindig elkísérnek minket, bárhová is menjünk stb.

2 oldal vonal vezető rajz
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!