Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Matematika feladatgyűjtemények 1-8. osztály

Szövegelő szövegesek- Szöveges feladatok matematikából 9-10 éveseknek

1 470,00 Ft
1 176,00 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 A Gyermekek Háza tankönyvcsalád célja, hogy biztosítsa a kisiskolások számára a saját út megtalálását, az egyéni fejlődés lehetőségét.

Ha belelapoztok, láthatjátok, hogy a szöveges feladatok nehézségi fokai között eltérés van. Minden gyerek a saját tudásának megfelelő feladatot választhatja a tanult témakörön belül. 

A könyvben négy témakör szerepel: mértékegységek, negatív számok, törtek, kerület és terület számítás.


Fontos tudnotok!

A háromféle színárnyalat a nehézségi fokokat jelöli. Minél sötétebb szín jelenik meg a lap alján, annál nehezebb a feladat.

A hátsó megoldások a saját munkáitok ellenőrzését segítik. 

Nem csak szöveges feladatokat találhattok itt! Az úgynevezett KINCSKERESŐ játéknál  a jó megoldások kiszínezésével érdekes kincsre bukkanhattok a kincses sziget térképén. Ezt a feladatot témazáró feladatsornak is tekinthetitek, hiszen csak abból lesz sikeres kincskereső , aki ügyesen elsajátította a tanultakat. 


  • 9-10 éves korosztály számára
  • munkatankönyv
  • 136 oldal

Utolsó darab!


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!