Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Számok

450,00 Ft
Leírás

Sokan tudnak a kicsik közül elszámolni tízig, százig, de ne felejtsük el, hogy ez nekik kezdetben egy verstanuláshoz hasonló feladat. Ahhoz, hogy szám fogalma kötődjön az értékéhez is, nem elegendő a számok mechanikus felsorolása. Igazán egyszerű játék lesz ez, ha  a számok felsorolásánál képeket is látnak gyerkőceink, méghozzá olyan képet, amit a versike jelenít meg. A játékos kérdezgetés később már magától adódik: " Melyik szám következik a három után?" , "Melyik szám áll a hat előtt?" stb. Így, ha jól megalapozzuk a számok helyét a képzeletben, a későbbi matekórák gyermekünk kedvenc tantárgya is lehet, és tapasztalhatod: nem tanultatok, csak játszottatok autózás, várakozás, evés vagy bármilyen más hétköznapi tevékenység közben.


(15 cm korong)

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!