Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Bagolyfióka - Avarszörny kreatív foglalkoztató

695,00 Ft
Leírás

 Az Avarszörny kreatív foglalkoztató az ősz hangulatát idézi meg. Az elején egy aranyos őszi mese található, amelyben Nyúl Bence és Bagoly Fülöp kiderítik milyen avarszörnnyel találkozott Mackó Maja, miközben a csodaszép levélszőnyegen ugrándozott. A mese nem csak aranyos, de oldja is a gyermekek félelmét a szörnyektől. A foglalkoztató füzet további részében rengeteg ötletes ősszel kapcsolatos feladat található. Az iránydifferenciálást, formaészlelést és a számolási készségeket fejlesztő feladatok rengeteget segítenek az apróságok fejlődésében. A füzetben megtalálhatóak az Áthidaló Iskola Előkészítő Program feladatai is. A foglalkoztató több fejlesztési területet érintő feladattípust tartalmaz. Segíti például az íráskészség, a számolási készség, a finom-motorikus mozgás, a beszédértés, a monotonitás tűrés, a figyelem, összpontosítás vagy a türelem kialakulását/fejlődését is. Kiváló eszköze lehet az iskola-előkészítésnek.

Temérdek készségfejlesztő feladat.

Játszva fejlesztenek a szórakoztató feladatok!


  • ovis foglalkoztató
  • 32 + 4 oldal

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!