Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Bagolyfióka- Számolni akarok! Farsangoló foglalkoztató füzet

695,00 Ft
Leírás

 Az ünnepek elteltével a kis bagolytesók egy újabb kalandra hívják a gyerekeket, amiből az apróságok megtanulhatják milyen fontos a segítőkészség.

Hóemberépítő verseny közben a kis Lili olyan helyzetbe kerül, mely során bizonyíthatja kedvességét és rátermettségét, jó példát nyújtva ezáltal a gyerekeknek. A foglalkoztató füzet további részében a csemeték számolhatnak nyalókákat és jelmezeket, kiegészíthetik a farsangos sorozatokat és lufikat is párosíthatnak. A játékos feladatok leginkább a számolási készségek alakítására koncentrálnak, de fejlesztik a gyerkőcök finommotorikáját, monotonitás tűrő képességét és logikáját. A füzetet az 5-8 éves korosztály számára ajánljuk leginkább. Ideális, hasznos ajándék is lehet, mely nem csak örömet szerez és kellemes elfoglaltságot nyújt a kicsiknek, de játszva fejleszti is őket. Kiváló eszköze lehet az iskola előkészítésnek is!


Játszva fejlesztenek a szórakoztató feladatok!  • 5 éves kortól
  • 32+ 4 oldal

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!