Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Difer fejlesztő füzetek -Írás

890,00 Ft
712,00 Ft
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 A Difer fejlesztőfüzet célja, hogy biztosítsa az iskolába készülő vagy az iskolát kezdő kisgyermekek különböző részképességeinek (írásmozgás-koordináció, elemi számolási készség, téri orientáció) egyéni fejlesztéséhez szükséges gyakorlatokat.

A megfelelő írásmozgás-koordináció a sikeres írástanulás nélkülözhetetlen feltétele. A finommotorika fejlesztése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a gyermek az iskolában megfelelően tudja elkészíteni írásmunkáit. A kéz és szem együttes tevékenysége közben fejlődnek ki olyan képességek, amelyek fontosak a célirányos mozgásokhoz.

A szép írás, a vonalközben való tájékozódás, a szabályos betűalakítás a szem és kéz koordinált működése nélkül nem jöhet létre. 

A munkafüzet a még kialakulatlan írásmozgás és szem -kéz koordinációval rendelkező gyermekek egyéni fejlesztésére szolgál. A feladatokat az óvodában, az iskolában vagy otthoni egyéni munka során is elvégezhetik gyerekek.

A feladatok a fejlesztés elvárt lépéseinek megfelelően követik egymást, ezért fontos, hogy a füzet kitöltése is ebben a sorrendben történjen.
  •  iskolaelőkészítő és 1.évfolyam
  • 32 oldal
  • méret:  192 mm x 258 mm

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!