Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Gondolkodásfejlesztő játékok 0 -9 éves korig

1 490,00 Ft
1 117,50 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 A szereteten és a fizikai gondoskodáson túl minden gyermeknek szüksége van játékra is. Olyan játékokra is, amelyek gondolkodásra, szellemi tevékenységre serkentik őket, s amelyek révén gördülékenyebben történik szocializációjuk is.

A gondolkodás és a kreativitás (legyen az művészeti, nyelvi, logikai, vagy matematikai) fejleszthető, fejlesztendő. Minél kisebb korban kezdjük el és minél játékosabban, annál jobb. Könnyebben fog menni a tanulás, javul a memória, s mindeközben szórakozunk.

A Gondolkodásfejlesztő játékok mintegy 200 fejtörő játékot tartalmaz, amelyek zöme különösebb eszközök nélkül, bárhol (vonaton, repülőn, váróteremben) játszható. Olyan családoknak, szülőknek ajánljuk, akik szívesen játszanak, „agyalnak” együtt gyerekeikkel.


A szerző a tanulási és gondolkodási fejlesztésére létesített londoni intézet igazgatója, a West London Institute, College of Brunel University tanára, iskolák, nevelésügyi, gyermekfelügyeleti szervezetek konzultánsa. Eddig közel harminc könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.


Már csak 1 darab maradt raktáron. Hamarosan újabb készlet várható!

Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!