Menü
Termék kereső

Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Vásárlói vélemények

 

" A letölthető foglalkoztatólapokat időben megkaptam. Hasznos és jól kivitelezett feladatok. Az is jó, hogy egyszerűen tudok fizetni és nem kell várnom a házhoz szállításra, mert emailben mindent megkapok. Gyors, olcsó és hasznos. Köszönjük."

( Zsuzsa, Vác )

 

 

" A Gyerek perec a gyermekeim kedvenc oldala, mert itt mindent megtalálnak, amit szeretnek. A letölthető foglalkoztatókban az tetszett meg igazán, hogy rövid  időn belül és várakozás nélkül kaptam kézhez. Az ára megfelelő és szépek a foglalkoztató feladatlapok."

( Andrea, Szekszárd )

Kiadványok

Óvodás, iskola-előkészítő kiadványok

Tépkedős - ragasztós

3 490,00 Ft
Leírás

Egy könyv, amit nem gond, ha eltépsz, sőt....

A manuális készségfejlesztés elősegíti a gyakorlati tanulási szokások kialakítását, a műveleti sorrend követését, az eszköz. és szerszámhasználat begyakorlását, az alapvető munkaszokások elsajátítását.

Nincs rossz megoldás, nem lehet hibázni- hiszen minden alkotás egyedi, önálló és kreatív! Korosztályhoz sem köthető, mert ami egyeseknek gyakorlás, másoknak tanulás, és ezek a tevékenységek felzárkóztatásnak is szolgálhatnak. A közös foglalkozás külön örömet jelent a gyerekek számára, akár nevelőkkel, szülőkkel vagy idősebb testvérekkel végzik. A cél a közös szórakozás és öröm.


Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!